Žade je celim srcem volela Lukasa u seriji “Zabranjena ljubav” – EVO KAKO ON DANAS IZGLEDA! Godine čine čuda, NEĆETE GA MOĆI PREPOZNATI, ni traga nema onom zgodnom čoveku (FOTO)

0

Verujemo da se svi sećate serije po imenu “Zabranjena ljubav” koja se emitovala pre nekih 15 godina, ona je tada bila jedna od najgledanijih serija kako u celom svetu tako isto i na Balkanu. Ono što moramo da kažemo jeste kako su mnogi zapravo nazivali ovu seriju “žade” po glumici koja je tada igrala tu ulogu u seriji.

Glumac Murilo Benisio koji danas ima 49 godina je tada u toj gledanoj seriji tumačio glavnu mušku ulogu i on je osvojio srca mnogih devojaka, svojim izgledom je obarao sve sa nogu, ali sada kako stoje stvari, mnogo se promenio, kako su pisali ljudi, godine su i kod svakoga uradile svoje. Ostao je aktivan kada su u pitanju društvene mreže, a kako prenose strani mediji, ali sumnjamo da kada bi videli sliku koju smo postavali u ovom tekstu, da bi iko ikada mogao da pomisli da je to taj glumac iz serije Žade i koji joj je ukrao srce. Možete i sami da pogledate sliku i pišite nam vaš komentar.