ZABRANILA svekrvi da viđa unuče zbog OVOG SNIMKA: Kamera je slučajno snimila, pogledajte ŠTA JE RADILA DETETU, roditelji ZGROŽENI (VIDEO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

ZABRANILA svekrvi da viđa unuče zbog OVOG SNIMKA: Kamera je slučajno snimila, pogledajte ŠTA JE RADILA DETETU, roditelji ZGROŽENI (VIDEO)

Mnogi kažu kako je ljubav bake i djeda prema djetetu neopisiva, i da ne postoji način da se to objasni ili prenese bilo kome sve dok ne dobijete svoje unuče. Naime, iako se kaže da su roditelji, pogotovo majke jako vezane uz svoju djecu, postoji vrsta ljubavi koju oni mogu da imaju samo sa bakama i djedovima, a pretežno zato što ih bake najčešće i čuvaju. Iako se roditelji možda i ne bi složili sa time, ovo je donekle i istina, ali to nikako ne znači da roditelji manje vole svoje dijete.

Naime, pretežno se historija uvijek ponavlja, pa tako znamo i da svi mi volimo svoju djecu, ali ipak moramo da idemo na posao svaki dan kako bismo osigurali egzistenciju, kako sebi tako i našoj porodici. Upravo iz tog razloga nemamo vremena koliko bismo voljeli imati da ga provedemo sa svojom djecom, pa ih tako najčešće ostavljamo bakama i djedovima na čuvanje. Oni su također bili odvojeni od vas dok ste bili mali, a sada napokon imaju priliku da provode vrijeme, barem sa vašim djetetom, kada nisu mogli sa vama, pa otud i to mišljenje da vole više unučad nego djecu.

S druge strane, svakome se ponekad desi neki gaf, kao i ovoj baki sa snimka, koja je možda ipak malo pretjerala. Naime, baka sigurno nije imala lošu namjeru, ali je nespretno ispustila dijete na pod kako bi pridržala čašu šampanjca, što je mnoge iznenadilo, jer ta čaša nije ni trebala biti tu, po pravilu. Obzirom da je video postao hit na internetu, mnogi su se našalili kako je baki važniji tepih od unučeta, ali je bilo i onih koji su joj uputili ozbiljne kritike. Video pogledajte OVDJE

Oglasi – Advertisement