ZA PIKISJEVOG SINA SVI KAŽU DA JE ŽENSKI SRCOLOMAC- Mnogo liči na svoga oca- ALI DJEVOJKE ĆE SA OVOM INFORMACIJOM BITI RAZOČARANE (FOTO)

0

Fudbalska reprezentacija Srbije, kako je već poznato, je ostvarila veliki uspjeh direktnim plasmanom na Svjetsko prvenstvo u Kataru iduće godine. Junak Srbije je sada selektor Dragan Stojković Piksi koji je uspio da odvede Srbiju na veliko takmičenje, te će i po tome, osim što je bio veliki fudbaler, ostati upisan u istoriju srpskog fudbala.

Nakon pobjede u Portugalu, cijela Srbija je slavila, a mnogi su primijetili da je i Piksijev sin Marko bio na tribinama i da je tako bodrio svoga oca i reprezentaciju Srbije, a sve to je podijelio i na društvenim mrežama. Marko je inače jedno od troje djece koje Piksi ima sa svojom suprugom Snežanom, a tu su još i njegove kćerke Anja i Andrea.

Marko je inače u Londonu završio jedan od najprestižnijih fakulteta za menadžment, a vidljivo je da Marko voli mnogo da putuje, te da je obišao mnoge luksuzne i egzotične destinacije širom svijeta. Marko je posebno zanimljiv pripadnicama ljepšega spola. Ipak, mnoge od njih će razočarati informacija da je Marko već duže vrijeme u sretnoj vezi sa svojom djevojkom Dijanom.