Za nešto manje od 7 dana, počinje zadruga 3; objavljen je i spisak sudionika: Željko Mitrović pravi izmjene od čega će Balkan da poludi

0
80

Nedugo nakon završetka “Zadruge 2”  javnost bruji o novim učesnicima novog serijala koji starta 6. Septembra na televiziji Pink.  

Ostalo je još malo vremena do početka treće sezone, a Željko Mitrović je već obogatio kompleks u Šimanovcima sa novim zoološkim vrtom i tzv  ” vodenom prostorijom” a najinteresantnije od svega će svakako biti i robot . Osim vještačke inteligencije, novina je i da će proročica iz palate “Milenija” dobiti novu ulogu.

Nova sezona počinje za tačno 5 dana, a mi vam donosimo spisak učesnika Zadruge 3!

Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, će ući i u treću sezonu rijalitija. On je uslikan u zgradi Pinka, a na svom fejsbuk profilu podijelio je fotku na kojoj se nalazi na Pinku, uz poruku “Znate li koja je ovo zgrada”.

Pored njega, šuška se da će Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ući u rijaliti. Takođe, Marko Marković, Stanijin sadašnji partner je trenutno u pregovorima za ulazak.

Obračun u novom serijalu sa Stanijom će voditi poznata starleta i pjevačica Sandra Afrika.

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora se saznaje da je njegov honorar 3.000 eura mjesečno.

U “Zadrugu 3” ulazi i jedan od najvećih zavodnika – Stefan Karić. On je navonodni bivši dečko Kije Kockar.

Internet senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija.

Zatim slijede  Bojan Tomović, Ana Korać, Filip Mijatov, Lidija Vukićević, Gagi Đogani, Miljana Kulić,  te mnogi drugi celebritiji.