Za drugoga muža se udala poslije samo tri sedmice veze, a prvoga je muža ostavila zbog gej afere i poroka: Ova voditeljica je imala veoma buran ljubavni život (FOTO)

0
29

Ova voditeljica je zaista imala buran život, barem što se njenih veza tiče.

Bila je u braku samo sedam mjeseci kada je odlučila da se razvede od svoga tadašnjeg muža Andreja Arnaudova, a riječ je o poznatoj TV voditeljici Danijeli Buzorović sa Prve TV.

Prije nego li se udala za glumca Buzorovića, Danijela je bila u vezi sa poznatim bugarskim producentom Arnaudovom. Bili su više od dvije godine zajedno, a tada je sve puklo i raspalo se. Kako se navodilo u nekim medijima, razlog za njihov prekid veze su bili Andrejevi poroci, a neki mediji su čak i tvrdili da je bio umješan u neku gej aferu, i da je sve to radio Danijeli iza leđa.

Na kraju je sve to rezultiralo njihovim raskidom i mada se o ovim razlozima raskida samo špekulisalo, Danijela ih nikada nije demantovala, ali ih nije nikada ni potvrdila. Nakon te propale veze, nakon nekog vremena ušla je u vezu sa glumcem Stefanom Buzurovićem, sa kojim sada živi u skladnom braku i sa kojim ima i dvoje djece, Sina Nestora i kćerku Klaru.

Ono što je posebno interesantno u vezi njihovoga braka je da su se vjenčali nakon samo tri sedmice veze.

Ono što Danijela kaže o svome braku je, da otkako ima djecu, automatski ima i više obaveza, pa joj često znaju nedostajati oni trenuci kada je sa Stefanom samo gledala filmove i nije radila ništa, jer to sebi više ne može da priušti, barem ne često.

Ipak i pored svih briga i obaveza, Danijela je sretna i zadovoljna pored svoga supruga i sa svojom djecom, i za razliku od prošle veze svi su izgledi da će ova veza potrajati.