Vučićeva žena blistala u crvenoj haljini koja košta KAO 10 SRPSKIH PLATA! Plesala sa NJIM, predsjednik CRKO OD LJUBOMORE! – Kreacije Portal
Novo

Vučićeva žena blistala u crvenoj haljini koja košta KAO 10 SRPSKIH PLATA! Plesala sa NJIM, predsjednik CRKO OD LJUBOMORE!

Svi vrlo dobro znamo da je Aleksandar Vučić iza sebe ima 2 braka, a sa sadašnjom suprugom je od 2012 godine, sa kojom ima dvoje djece. Rijetko se ona pojavljuje u medijima, ali na nekim prijemima ipak bude uz njega, a tada definitivno zasjeni kompletan prijem, i sve dame koje se nađu na njemu. Tako je nedavno američka ambasada u Srbiji organizovala većer pod nazivom “Američka moda u Srbiji”, i Vučić se jednostavno morao pojaviti sa svojom suprugom. Ona se družila sa ambasadorovom suprugom, i Tamara je ovaj put apsolutno šokiraa sve prisutne sa svojim stajlingom. Kajl Skot također nije mogao da odoli Tamarinoj vatreno crvenoj kombijnaciji. Zaplesali su, dok je ALeksandar Vučić sa strane pržio i gledao kako mu drugi muškarac bar na 5 minuta pipka i dira žemnu u zanosnom plesu. Aleksandar i Tamara se znaju još iz partijskih dana, i od tada je krenula njihova obostrana simpatija. Vaša mišljenja o Tamari?

Oglasi – Advertisement