Vučić Objavio Sliku: EVO ŠTA MU JE ŽENA NAPRAVILA ZA VEČERU! Crni Predsjedniče, ŠTA SI OVO OŽENIO? Na Šta Si To Spao?(FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Vučić Objavio Sliku: EVO ŠTA MU JE ŽENA NAPRAVILA ZA VEČERU! Crni Predsjedniče, ŠTA SI OVO OŽENIO? Na Šta Si To Spao?(FOTO)

Tokom krize sa pandemijom virusa corone bilo je vrlo vidljivo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio vrlo aktivan i da je radio kao nikad do sada, a izvori bliski njegovom kabinetu kažu da je znao raditi 20 sati dnevno, a da ima dana kad nije imao vremena ni za obrok, a posebno je malo spavao u danima najveće krize, jer je želio svuda ići, a želio je da zna sve. Vjerovatno je na samom kraju i sam je poželio da se sve ovo konačno malo smiri i odahne s olakšanjem.

Nakon što se pandemija pomalo smirila, Vučić je konačno počeo sa svojim svakodnevnim političkim dužnostima, a izbori u Srbiji uskoro stižu, pa su sve snage fokusirane na kampanju i on sve uzima vrlo ozbiljno, mada ni on ni njegova stranka realno nemaju pravog konkurenta, bar trenutno, u Srbiji. Ono što je pamtio tokom kampanje bilo je da je Vučić znao objavljivati ​​fotografije obroka koje je tu i tamo posetio, kada je posećivao razna mesta u Srbiji, i iz toga bi se moglo zaključiti da Vučić nije baš mesožder. Na povratku iz Novog Pazara slikao se helikopterom kako jede povrće, pa je iz Bugojna, prilikom posjete BiH, objavio fotografiju svog sebe kako jede krompir, a prvog dana nakon pandemije, kada se vraćao redovnim predsjedničkim dužnostima, fotografirao se kod kuće.

Jede buraniju, pa je očito da Vučić baš i nije ljubitelj mesa. Međutim, Vučić je zadnjom fotografijom iznenadio sve one koji ga prate na društvenim mrežama, a ovog puta objavio je fotografiju na kojoj večeru priprema supruga. Na fotografiji Vučić sjedi za stolom, a ispred njega je tanjir pun salate, a uz njega je i čaša bijelog vina. Mnogi se pitaju misli li predsjednik da bi smršavio ili jednostavno voli ovu vrstu hrane?

Oglasi – Advertisement