Vučić je čuva od očiju javnosti: Prva dama Srbije živi povučeno, ali EVO šta radi kada ostane sama kod kuće: ALEKSANDRE? – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Vučić je čuva od očiju javnosti: Prva dama Srbije živi povučeno, ali EVO šta radi kada ostane sama kod kuće: ALEKSANDRE?

Ono što je sigurno jeste da je najpoznatija politička figura u regioni, predsjednik Aleksandar Vučić, a  kada je njegov život u pitanju, novinari su o njemu iščačkali skoro sve.

Tokom svog studiranja u Londonu, ono što je  poznato jeste da je jeo i pio menzama kako bi uspio da uštedi nekoliko dinara.
U javnosti se jednom pojavio i jedan snimak u kojem on gura auto zajedno sa Šešeljem poo snijegu, a i o njegovoj djeci se mnogo zna, dok o njegooj ženi skoro ništa.

Njeno ime je Tamara Vučić, a sa njim je u braku još od 2013 godine, a dok je Vučić bio u prvom braku njih dvoje su bili u istoj stranic kod Šešelja, pa se slobodno može reći da se poznaju preko 20 godina.

Ona je uvijek izbjegavala kamere, a to je postalo normalno naročito kako je on postao predsjednik.

Međutim kada su u pitanju neki prijemi, ona je sa njim tu kako bi mu pružila podršku.

 

Njeno djevojkačko prezime je Đukanović a rođena je 1981. godine u Beogradu, gdje je završila osnovnu i srednju školu.
Tu je i diplomirala na Fakultetu političkih nauka, a od 2010. godine radi u Mnistarstvu vanjskih poslova Repuiblike Srbije.

Ona se isto tako bavi i humanitarnim radom te je član nekoliko fondacija, a kada je u pitanju odnos s Aleksandrom, očekivano je da ga mnogo ne viđa, jer on nekada radi i nedjeljom, ali imaju savršen život i skladan brak

Kako vam se ona čini? Pišite nam svoje mišljenje

Oglasi – Advertisement