Vučić izbezumio sve u studiju: Djeca će morati ili na njivu ili u fabriku, nema više nerada! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Vučić izbezumio sve u studiju: Djeca će morati ili na njivu ili u fabriku, nema više nerada!

Aktuelni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić jedan je od medijskih najeksponiranijih političkih figura na ovim prostorima. On vrlo često daje izjave za medije, svako malo pravi konferencije za novinare i obilazi raznorazne gradove, a naročito se istaknuo tokom vanredne situacije koja je uzrokovana pandemijom korona virusa u svijetu. Sada, u sklopu predizborne kampanje, Vučić obilazi mnoga mjesta, ali također dosta često nastupa i u političkim emisijama. On je jedna jako zanimljiva ličnost, koju većina ljudi u Srbiji ili voli ili nikako ne podnosi, ne postoji sredina.

On se predstavlja kao čovjek za sve i svakoga, i stalno napominje da sve ono što radi, raid za dobrobit svih građana u Srbiji, pa čak i onih koji ga baš i ne vole toliko. On je tako gostovao u jednoj emisiji u Pančevu u kojoj je predstvaio svoj plan za razvoj Srbije poslije pandemije korona virusa, koja je zadala vrlo jak udarac srpskoj ekonomiji. On je na samom početku spomenuo svjetsku ekonomiju, među kojoj je pomenuo Njemačku, ali i nerede koji se trenutno dešavaju u Americi. Osvrnuo se i na trenutnu situaciju u Srbiji te je rekao kako smatra da je Srbija ipak dobro prošla kroz ovu epidemiju, te da je sada vrijeme da se oporavljaju od financijskog udarca koji su primili.

Pored toga je izjavio kako je važno da i djeca nauče vrednovati stvari kao i rad, pa shodno tome ne bi bilo loše da krenu raditi nešto barem dva sata dnevno, bilo to u fabrici ili u njivi. Osim toga, rekao je kako mladima više neće biti dovoljna samo diploma, nego da će morati i da se dodatno usavršavaju.

Oglasi – Advertisement