Vrela kao Sahara: Ceca Ražnatović pozira u haljini koju je poslala Kiji Kockar

0
17

Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je u skorije vrijeme proslavila svoj 45. rođendan jednom od beogradskih lokala koji se zove “KontraGrey”. Ceci je rođendan 14. juna, ali je ona proslavu imala 17. juna gdje se pojavio veliki broj gostiju. Među gostima su se našli članovi njene porodice, ali i dosta njenih prijatelja, dok je proslava trajala sve do jutarnjih sati.

Moramo priznati da je slavljenica bila najveselija, a ni ova lijepa duga haljina je nije mogla spriječiti da zapleše. Mnogi nisu mogli prešutjeti izgled njene haljine koja joj je savršeno stojala. Ceca je na sebi imala dugu crnu haljinu sa kojom je imala otkrivena leđa, a na sve strane je imala providni materijal koji je mogao da istakne njene vitke noge. Cijelo njeno izdanje je bilo zaista izazovno i tako je privukla pažnju na sebe, te oduševila sve.

View this post on Instagram

💝Haljina :@modamisic

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Odmah je i na društvene mreže objavila nekoliko fotografija sa slavlja, dok se jedna posebno istakla, gdje je Ceca pozirala kao prava diva. Maneken Florijan Munteanu iz njenog spota koji se zove “Anđeo drugog reda” je isto tako i sam ostavio komentar ispo fotke koju je Ceca objavila na društvene mreže. Njegov komentar je bio kratak, ali prilično jasan jer je ostavio nekoliko smajlija s kojim je htio da poruči Ceci da je prava bomba. Ceca je također odgovorila sa nekoliko smajalija koji su slali poljubce, a sigurni smo da se Florijan mnogo obradovao kada je to pogledao. Inače, Florijan je rumunski bokser, ali je također bio i maneken u jednom od Cecinih poznatih hitova.