VRATIO SE S PUTA I ZATEKAO DEVOJKU S DRUGIM U KREVETU: Kad čujete šta je uradio, neće vam biti dobro – PA OVAJ ČOVEK JE GENIJE (VIDEO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

VRATIO SE S PUTA I ZATEKAO DEVOJKU S DRUGIM U KREVETU: Kad čujete šta je uradio, neće vam biti dobro – PA OVAJ ČOVEK JE GENIJE (VIDEO)

Bračna i vanbračna prevara oduvijek su bili najveće tabu teme koje su se konstantno prožimale kroz naše društvo. Koliko puta smo samo imali prilike čuti kako se razvode bračni parovi zbog nevjere ili se rastaju vanbračni partneri, i to se znalo desiti nakon nekoliko decenija skladnih odnosa, pa ostanemo iznenađeni jednako kao i oni koji su prevareni. Ovakve situacije danas su i sve češće obzirom da dosta ljudi radi treće smjene ili često idu na službeni put u opisu posla, pa onda dolazi do prevare, za koje oni vrlo često ne znaju duži period.

Ovakve stvari ipak znaju završiti i vrlo kobno, pogotovo za one koji su varali svoje partnere, pa smo tako imali prilike u posljednje vrijeme čuti za dosta tragičnih vijesti u kojima je prevarena strana lišila života ili osobu koja ih je prevarila ili ljubavnika. Najviše takvih slučajeva se desilo u Srbiji u posljednjih godinu dana otprilike, i to na jako ružan način. Međutim, ne budu svi toliko bijesni da reaguju u takvom afektu, a i ne žele da unište sebi život zato što ih je partner prevario, pa se odluče za osvete kojima nanose veliku sramotu i štetu svojim partnerima koji su ih prevarili.

Tako se jedan mladić, koji je došao ranije s puta i našao svoju djevoju kako spava pored drugog muškarca u njihovom krevetu, odlučio na osvetu kakvu nije mogla ni zamisliti. Naime, obzirom da su oboje čvrsto spavali, on im je ušao u sobu, stao pored kreveta i slikao selfi sa njima u pozadini, a zatim sve to objavio na društvene mreže, a njih dvoje nisu imali pojma ni da je došao sve dok se nisu ulogovali na svoje profile, gdje su imali šta da vide. Šta vi mislite o ovakvoj osveti? On ju je osramotio javno i pred prijateljima i pred porodicom, da li se slažete sa takvim činom? Video pogledajte OVDJE

Oglasi – Advertisement