Vozač Autobusa Ugledao Uplakano Dijete Pored Starijeg Muškarca: U Sekundi Shvatio Jezivu Istinu!

0

Otetog dječak prijetila je neizvjesna situacija dok je bio uz otmičara a spasio ga je vozač autobusa Tim Watson koji je postogao spašavanje brzim razmišljanjem i odličnim planom. Dječak od tri godine je nestao ispred knjižare koja se nalazi u San Francisku.

 

Vozač autobusa u jednom trenutku primjetio je djačaka a njegov izgled je bio kao na opisu iz potražnice koja je objavljena u medijima u San Francisku. Djecak je nestao ispred knjižare a vozač je vidio muškarca kako sa sobom vodi dijete samo sat vremena nakon objavljivanja vijesti o nestanku.

 

Situacija je bila dodatno sumnjiva zato što je dječak neprestano plakao a onda je vozač shvatio da nešto mora da uradi i da pogleda djecaka iz blizine. Odlučio je zaustaviti autobus i praviti se da je nestao ruksak pa je sve pojedinacno ispitivao da li su vidjeli šta se desilo sa nestalim ruksakom. Naravno ovo ispitivanje je bio izgovor da se vozač priblizi djecaku i bude siguan da je to taj djecak u pitanju a otkirle su ga crvene papuče.

Vozač je nakon toga nastavio vožnju i tajno je kontaktirao policiju koja ih je sačekala na sljedećoj stanici i uhapsila otmičara. Zahvaljujući smirenosti i domišljatosti vozača, dječačiću je vjerovatno spašen život.