”VOLJENI MOJ MUŽU, JA TI ČESTITAM”- GOCA TRŽAN svom mužu raši saopštila najljepše stvari nakon SEDAM GODINA BRAKA (FOTO)

0

U ovome tekstu ćemo govoriti o jednoj temi koja ima veze sa estradom i koja se dosta pratila u medijima u Srbiji u posljednje vrijeme. Naime, prošlo je tačno sedam godina otkako su se poznata pjevačica Goca tržan i njen muž Raša Novković zakleli jedno drugome na vječnu ljubav, a na njihovom vjenčanju su bile njihove porodice, kumovi i prijatelji, a u to vrijeme im mnogi nisu baš predviđali neki dugi vijek trajanja u svojoj ljubavi. Ipak, mada im mnogi i nisu željeli sve najbolje, oni su ipak ostali u svome braku do dana današnjeg, te je njihova veza, kako je Goca često isticala, svakim danom sve čvršća i skladnija, te kako je rekla, osim što između njih postoji velika ljubav, strast, ništa ne bi bilo od njihovog braka da tu nema i mnogo poštovanja i razumijevanja

Njih dvoje, svako na svoj način doprinosi vezi, pa je tako Raša Gocinu kćerku iz prvog braka prihvatio kao svoju, te ne pravi problem što njih dvoje nikada nisu uspjeli da dobiju i zajedničko dijete, a sve to ovaj par čini nepobjedivim. Tako je njihov rak dočekao i svoju sedmu godinu postojanja, kada su imali građansko vjenčanje, a prije godinu dana su se njih dvoje bili zakleli i pred Bogom. Goca je povodom godišnjice svome dragom sve čestitala sa jednom dirljivom porukom:

” Mužu moj voljeni sretna nam sedma godišnjica. Ja ti od srca čestitam što si me izdržao sve ove godine (ukupno 11). Volim te” – napisala je pop zvijezda u opisu fotografije torte u obliku srca. Mnogi smatraju da su rijetke ljubavi kakvu imaju Goca i Raša. Šta vi mislite o tome?