Volim svoga momka najviše na svijetu, ali susret sa njegovim roditeljima je promijenio sve. Ovako izgleda kada ti se greške iz prošlosti vrate kao bumerang u glavu- Moj momak ne zna ništa, a ja ne znam da li treba da mu kažem (FOTO)

0
1133

Dosta često nismo ni svjesni kako neki nesmotreni i loši potezi iz prošlosti mogu da se veoma loše reflektuju na nas u budućnosti i da nam iz korijena promijene živote, naravno na loše, a takva je i ispovijest ove djevojke koja se konačno zaljubila i našla muškarca svoga života, ali joj je jedan susret totalno pomutio sreću:

”Momak i ja smo se upoznali prije neke 3 godine na jednoj zabavi kod zajedničkog prijatelja. Tada mi je prišao i počeli smo se muvati. Nakon nekog vremena ušli smo u vezu ne sluteći da će to biti nešto ozbiljno. Međutim nakon nekog vremena smo polako počeli shvatati našu vezu ozbiljno, i tada smo skontali da smo sada jedan ozbiljan par koji se iskreno voli.”

Sve je išlo u vezi na najbolji mogući način, pa su njih dvoje sve češće vodili razgovore i o nekim veoma ozbiljnim temama:

”Polako smo počeli pričati i o zajedničkom životu, tako da me je odlučio upoznati i sa svojim roditeljima. Bilo mi je drago i mnogo sam se veselila našem prvom susretu. Dosta mi je pričao o njima i imala sam osjećaj kao da ih već znam. Došao je i taj dan. Krenuli smo do njegove kuće. Kada sam došla do njihove kuće, vrata mi je otvorila njegova majka. Zaista jedna divna i ljubazna žena. Odmah tog trenutka sam znala kako ću se slagati sa budućom svekrvom. A onda smo krenuli do dnevne sobe gdje je sjedio njegov otac. U trenutku kada se okrenuo da nas pozdravi, mene je oblio znoj.”

Bio je to trenutak kada joj se okrenuo cijeli svijet naopačke i znala je da od toga trena više ništa neće biti onako kako je zamišljala:

”Ja sam poznavala tog čovjeka. Sa tim sam čovjekom bila nekoliko puta dok sam ranije radila kao konobarica u jednom lokalu. Moj momak ne zna ništa, a ja nemam hrabrosti da mu kažem i zaista ne znam kako dalje. Ne znam ni kako ću se sutra udati za njega. Trenutno se nalazim u bezizlaznoj situaciji. Stvarno ne želim da ga izgubim, ali ne mogu živjeti sa činjenicom da sam mu bila sa ocem. To je već malo previše.”