Vojislav Šešelj je prevezen u bolnicu zbog teškog stanja

0
60

U 2014. godini je Vojislav Šešelj imao probleme sa karcinomom, te je tada pušten kako bi se liječio u kući. To je on naravno odmah iskoristio sa raznim fašističkim i šoviništičkim ispadima koje je pravio i svi su tako mislili. U 2016. godini je on dobio zatvorsku kaznu od čak 10 godina, dok se nije vraćao u isti zatvor zbog toga što je proveo čak 11 godina u samom procesu u tome zatvoru.

Došli smo do saznanja da je Vojislav Šešelj imao nekoliko ozbiljnih problema sa zdravljem, te da ima problem sa debelim crijevom. Tako je jedna ekipa novinara došla do saznanja kako je Vojislav u jednom veoma kritičnom stanju i da je prevezen u bolnicu dok se doktori bore za njegov život. Kancer se vratio opet, a on nije baš u dobrom stanju.

Sada nam samo ostaje da budemo aktuelni i da vidimo da li će se predsjednik srpske radikalne strane izvući iz ovog velikog problema. Do sada je on dobio razne bitke i tako da se mnogi ne bi iznenadili kada bi on izvukao deblji kraj u svemu tome. Vojislav se rodio 1954. godine u Sarajevu, gdje se on i školovao, a onda i diplomirao i magistrirao na univerzitetu u istom gradu. Nakon toga je on završio doktorat u Beogradu.

Kolege ga pamte kao jednog veoma inteligetnog čovjeka koji je imao uvijek radikalne stavove, a kada se o njemu radi, onda svi znamo da je to čovjek koji je optužen za radne zločine. Bivši je potpredsjednik Vlade Republike Srbije, te lider Srpske radikalne stranke.