Voditeljka Zadruge se opustila, a ispod haljine joj izvirilo nešto je mnoge iznenadilo

0
67

Voditeljka Dušica Jakovljević je mnoge iznenadila sa svojom kreacijom haljine koju je izabrala da nosi na finale rijaliti šou programa Zadruga. Kada su kamere većinom pokazivale gornji dio njene takoreći kreacije i malo koji gledaoci su mogli vidjeti ono što je providno bilo ispod haljine.

Dušica je svoju veliku tetovažu na nozi pokazala svima, dok su mnogi dali komentar kako nije ispod te haljine imala donji veš. Dušica sa ovom kreativnom haljinom i svojom dugom kosom nije nikog ostavila ravnodušnim, te je mnoge poglede i svačiju pažnju privkla u Šimanovcima.

Roditelji Dušice susanjali da njihova kćeka postane vrhunska balerina, ali ona je bila nezadovoljna sa tretmanom u baleskoj školi. Dušica je već od malih nogu odbijala da živi tuđe snove i odlučna je da slijedi samo svoje snove i kada se ona uvjerila da niti pjevanje nije njen talenat i za kojeg nije toliko bila zaisteresovana, onda je ona energiju usmjerila ka glumi.

Prilikom odrastanja su je razne životne okolnosi usmjeravale prema novinarstvu s kojim se ova Beograđanka bavi zadnjih sedamnaest godina i cijeli taj karakter, te dinamira rada na televiziji joj totalno odgovaraju, kao i cijelom njenom karakteru. Njen dnevni raspored obaveza je poprilično dinamičan i zbog toga se trudi kako bi sve uskladila svojim redom.

Govori da je odabrala zahtjevan posao, ali da zbog toga niti ne trpe njene privatne osobe. Na svu sreću sama govori da joj nije potrebno toliko sna kako bi se naspavala. Ona će biti sretna sve dok su njena djeca sretna i nasmijana, te dok njen posao ne trpi posljedice svega što se dešava.