VODITELJKA RTS-A NAPRAVILA OZBILJAN SKANDAL TOKOM DNEVNIKA: Cela nacija GLEDA DOLE…AUUU (VIDEO)

0

U nastavku današnjeg članka, malo ćemo govoriti o vrlo uobičajenom gafu na lokalnoj televiziji. Ukratko, puno se toga dogodilo u proteklih 10 godina i dugo bi trebalo da nabrojimo sve grube kikseve, ali ćemo se svakako prisjetiti najvećih gafova i vidjeti tko je konačni pobjednik cijele priče.

Vjerujem da se još svi sjećaju jedne jako velike situacije kada je voditeljica koja je tada vodila vremensku prognozu je zamuckivala i pala u nesvijest. Naravno, emisija je odmah prekinuta. Vjerojatno je prošlogodišnja senzacija, kada je voditeljica emisije u nedjelju poslijepodne, Happy Teve, vodila emisiju pijana i vidno zapetljivala jezikom.

No, u nastavku današnjeg teksta donosimo veliki gaf, koji se dogodio na nacionalnoj frekvenciji, a to je RTS. Dakle, 4. maja, na godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, o njemu je nešto pročitala Aneta Kovačić, a umjesto Josip, u jednom trenutku pročitala je Josif, što je nedvojbeno razljutilo korisnike društvene mreže. Video je kružio na Twitteru, a mi smo ga branili jer je posao voditelja jako težak, pogotovo za live emisije i centralni denvnik. Pogledajte sami kako sve to izgleda…