VODITELJICA TV PRVE ČITALA VIJEST O SMRTI PATRIJARHA IRINEJA, PA SE OBRUKALA KAO NIKO: Svi joj se smiju, evo šta je izgovorila (VIDEO)

0

Bojana Ristivojević je vodiceljica Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji , i tokom jutrošnjeg čitanja vijesti o smrti patrijarha Irineja , Bojana je napravila gaf zbog kojeg je postala glavna tema na društvenim mrežama.

 

Bojana Ristivojević je nekada radila na Happy televiziji , kao voditeljica rijaliti programa „Parovi“ , a odnedavno je lice Prve televizije. Iako je jedan dio javnosti , vijest o njenom prelasku protumačio kao pogrešan , zbog prijašnjeg angažmana u spomenutoj rijaliti emisiji.

 

Tokom jutrašnjeg čitanja vijesti o smrti patrijarha Irineja  Bojana je izgovorila:

 

„Da ponovimo još jednom , u petak 20.novembra , u 7 i 7 časova u Vojnoj kovid bolnici Karaburma u Beogradu , upokojio se u gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej.O ovim i drugim detaljima u vezi sa sahranom njegove svjetlosti , javnost će biti uskoro obavještena“.Rekla je Bojana i tako postala glavna tema o kojoj svi od jutros pišu na društvenim mrežama. Uslijedili su brojni komentari na račun Bojanine izjave. Vjerujemo da joj nije svejedno zbog toga.