Voditelj Granda HITNO PRIMLJEN U BOLNICU, nalazi se u teškom stanju: Zvezde Granda u suzama – EVO šta mu se desilo! (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Voditelj Granda HITNO PRIMLJEN U BOLNICU, nalazi se u teškom stanju: Zvezde Granda u suzama – EVO šta mu se desilo! (FOTO)

Zvezde Granda su jednostavno jedna od najgledanijih emisija u ovom regionu, a popularna je zbog takmičara koji se pojavljuju na sceni pjevajuči nama svima omiljene pjesme, a još više zbog članova žirija koji su tu već nekoliko sezona i koji svojim komentarima zabavaljaju gledaoce pored malih ekrana. Još jedan od razloga zašto su Zvezde granda toliku uspješne su i voditelji, a svima nama je posebno simpatičan voditelj Voja Nedeljković, koji zna kako da jednu emisiju učini još interesantnijom, i koji zna šta treba reći u kojem momentu.

Voja je i u privatnom životu jako dobar prijatelj sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom, ta da ne treba čuditi zašto su baš njega izabrali da vodi emisiju. Voja Nedeljković je već 16 godina u braku sa Majom, ženom koja je od njega mlađa čitavih 17 godina i njih dvoje mogu da se pohvale da imaju stabilan i skladan brak u kojem su dobili sina Đorđa. Maja je zaposlena kao doktorica u Zavodu za transfuziologiju krvi u Beogradu i prava je ljepotica, a ni njoj ni voji nikada nije smetala velila razlika u godinama.

Kako pišu srbijanski mediji, Voja se zadnjih nekoliko dana nije osjećao baš najbolje te je imao jake bolove u stomaku, pa je stoga na kraju prebačen u bolnicu, gdje su mu nakon pregleda ustanovili da  ima upalu žučne kese. Doktori su mu predložili operaciju, ali on nije bio baš za tu ideju, pa će se sačekati da se ta upala smiri kako bi mogli da vide na koji će način dalje da postupaju.

Oglasi – Advertisement