Vjerenik me je prevario sa mojom najboljom prijateljicom: Pravila sam se da sam im oprostila i čekala trenutak za osvetu- A onda je došao moj dan koji sam sanjala godinama

0
861

Prevare koje doživimo uvijek nam teško padaju i loše utiču na nas, ali prevare koje doživimo od nama dragih ljudi, ljudi koje volimo i uvažavamo nam padaju još i teže, jer to smatramo i kao neku vrstu izdaje, pa se dosta iz svega toga rodi i želja za osvetom, a često osvete dovedu i do gorih stvari nego se to ikada planiralo. Tako ej nešto doživjela i ova djevojka koja je sve to napisala u svojoj ispovijesti na društvenim mrežama, a sa svojom pričom je podigla veliku prašinu na istim:

” Moja najbolja prijateljica mi je priredila nešto što neću zaboraviti čitav svoj život. Ona se odvažila i spavala je sa mojim momkom, pa može se reći skoro i vjerenikom, nakon čega sam prekinula odmah sa njim. Njoj sam oprostila, ali nikada nisam zaboravila. Samo sam čekala pravi moment kako bi joj se osvetila. Nakon 4 godine, konačno je došao taj moment. Tada je bilo njeno vjenčanje.”

Dalje u svojoj ispovijesti ova djevojka opisuje šta je sve napravila svojoj prijateljici na dan njenoga vjenčanja, sve u svrhu osvete za izdaju koju joj je napravila sa njenim bivšim, i koju je planirala sve ove godine do ovoga idealnog trenutka:

” Znala sam da je to idealna prilika da joj se osvetim za sve što mi je uradila. Znala sam da ću obilježiti njen najsretniji dan, baš kao što je i ona obilježila moj. Prije čitave ceremonije vjenčanja sipala sam joj malo mlijeka u njen sok. To sam planski uradila jer znam da je alergična na mlijeko i da je potrebna sasvim mala količina kako bi pokrenula alergijsku reakciju. Poslije nekih 15-tak minuta ona je dobila osip po čitavom tijelu, a sa svakom sekundom na njenoj je koži iskakao novi plik, kao male gljivice poslije kiše. Vrištala je i plakala zato što ih nije mogla sakriti šminkom, izgledala je isto kao da je šugava.”

Mada joj je prijateljica bila na ivici nervnoga sloma i na granici da odluči da odgodi sve, ova je djevojka ipak svakom svojom porom uživala u agoniji svoje prijateljice, prisjećajući se trenutaka kada je ona bila uzrokom njene agonije:

” Htjela je da otkaže vjenčanje, ali se tada posvađala sa momkom jer on nije htio da se blamira i da otkazuje vjenčanje. Morala je tu večer biti mlada. Svi su je gledali sa nekim gađenjem i nisu smjeli da je dodirnu jer su svi mislili da je zarazna. Slike sa vjenčanja vjerujem da će spaliti čim i h dobije, a ja ću se uvijek rado sjećati tog događaja.”