Više ništa neće biti isto: Otkriveno šta će se desiti kada ne bude Kraljice

0
68

Kraljica Elizabeta II je vladar koji ima najduži staž na ovom svijetu i veoma je teško zamisliti da neko može zauzeti njeno mjesto. Ona je ta koja predstavlja stabilnost i red, ali već je kraljica došla u godina kada je neizbježno da se može dogoditi da je više ne bude. Već za takvu tužnu priliku koju je teško zamisliti su osmišljeni planovi.

Prijestolje u tome slučaju ne može da bude prazno, a čim se potvrdi da kraljice Elizabete više nema, onda će princ Charles da postane novi engleski vladar. Odmah poslije toga će on da se obrati svijetu i pored svih okolnosti koje su je dovele u obitelj će pod trenutnim zakonom postati kraljica Camila Parker-Bowles, njegova supruga.

Ukoliko dođe do objavljivanja te vijesti, onda će da se pokrene jedan od najzahtjevnijih i detaljnijih planova sahrane i sve je već isplanirano dok se ništa ne smije prepustiti slučaju. Privatna tajnica kraljice će biti prva osoba koja će saznati tu užasnu vijest, a onda će je tada prenijeti premijeru bez obzira koje vrijeme bude. Poslije toga će da vijest putuje do 51 države Commonwealtha van Velike Britanije gdje je kraljica državnica.

U tome slučaju će oba doma parlamenta da se okupe u roku od par sati od njene tragedije da bi se mogli zakleti na odanost svome novom vladaru. Doći je i novi novac, a kraljevsko ime, inicijali i slike će da zamijene one kralja Čarlsa. Nove novčanice, kovanice i čak markice će biti u Velikoj Britaniji, ali i zemljama Commonwealtha, dok se to neće desiti preko noći i što će se postupno zamijeniti u toku par godina.