”VIŠE NIKADA NEĆU NI PRIVIRITI U LIDL- Nakon onoga što je pronašla u pečenom piletu REKLA JE SEBI DA VIŠE NIKADA NEĆE JESTI MESO (FOTO)

0

Vjerujemo da se svakome od vas barem jednom desilo da je kupio neku namirnicu u marketu i da ste tek kasnije uvidjeli da je istoj istekao rok trajanja, da je pokvarena, ili ste čak imali i iskustvo kao ova žena iz Velike Britanije, Koja se zove Mercedes Čakli, kojoj se desilo, kako ona kaže, nešto straš*o odvratno, tako da je morala da to svoje iskustvo podijeli i sa drugima na društvenim mrežama. Isto tako je i rekla kako ju je ovo iskustvo natjeralo da počne da razmišlja da više ne jede meso. Tog dana kada se sve desilo ona je bila pozvala kod sebe na večeru svoju prijateljicu i njenog dečka, te još jednog prijatelja.

Prije toga je u Lidlu bila kupila pile, te je to planirala da spremi za večeru. Pile je biila spremila prema uputama koje stoje na pakovanju piletine, te ga je sa ostalim sastojcima stavila u rernu da se peče, da bi nakon sat vremena izvadila pile iz rerne i krenula da ga sječe. Tako je u unutrašnjosti pileta pronašla pileću nogicu, i to joj je bilo toliko odvratno da je čak i povratila. Rekla je da prije pečenja nije bila primijetila tu nožicu u piletu, te da joj je ovo iskustvo na neki način zgad*lo meso za sva vremena, a piletina joj je inače cijeli život omiljena

Ona se i službeno žalila trgovačkom lancu Lidl, te je dobila njihov odgovor u kojem su rekli da im je žao zbog njenoga iskustva, te da su oni odmah kontaktirali svoga dobavljača, i da tek očekuju njihov odgovor. I novinare je zainteresovala cijela ova priča, pa su kontaktirali neke ljude u Lidlu, koji su isto tako izjavili kako im je veoma žao zbog tog neprijatnog događaja, ali da je njihov cilj uvijek bio samo zadovoljstvo kupca, ali se i njima, kao takvima, zna ponekad omaći neka greška.