Više ne liči na sebe: Rada se ugojila toliko da je sada teško iko može prepoznati na ulici

0
62

Svi se pitaju kako je sebi ovo mogla dopustiti, pogotovo iz toga razloga što je ona važila za jednu od najzgodnijih dama na estradi, a sada je izgubila tu titulu. Rada Manojlović je imala zaštitni znak, a što su predstavljale njene duge i vitke noge, ali sve to je sada samo prošlost.

Rada je otkrila sama da se u zadnje vrijeme ugojila i da će što prije morati uraditi nešto povodom toga. Nije joj nikako lako, a pogotovo zbog toga života kroz kojeg sve naše estradne zvijezde prolaze. Sama se oglasila na društvenim mrežama, a tako je objavila jednu fotografiju s kojom nas je iznenadila.

Napisala je da se opustila radi toga sretnog i lijepog života, ali izgleda da to nije nešto zbog čega bi se trebala naviknuti. Tako je rekla da mora vratiti svoju kilažu što prije na staro jer svi znaju da ona mora biti najzgodnija pjevačica na estradi, te se malo našalila na osnovu svog izgleda. U skorije vrijeme se Rada Manojlović pohvalila sa svojim prirodnim izgledom bez imalo šminke, a to za nju nije ništa čudno kao za ostale zvijezde sa estrade.

Ona je poznata kao jedna skromna djevojka i nikada se nije promijenila, te to je jedan od razloga zbog čega je svi vole. Kada su njeni fanovi vidjeli tu fotografiju Rade bez šminke, onda nisu imali drugog izbora nego samo da joj daju pohvale, ali naravno da je i bilo negativnih komentara. Neki od negativnih komentara su bili da je niko ne treba nazivati lijepom kada je prošla do sada veliki broj estetskih zahvata.