Više ga niko ne može prepoznati: Boki 13 strašno smršao i skoro se osušio (FOTO)

0
21

Mnogi od vas su, vjerujemo, čuli za Bokija 13 koji je jedno vrijeme bio sveprisutan u medijima i nije bilo emisije nit kanala na kojem nismo mogli da vidimo njegovo lice.

Njegovo pravo ime je Bojan Jovankovski, ali najviše voli da se predstavlja sa svojim umjetničkim imenom, Boki 13. Postao je poznat po tome što se okušao u muzičkim vodama, gostovao u nekim zabavnim emisijama, bio i učesnik nekih rijalitija, ali je najpoznatiji postao po svome ekstravagantnom načinu odijevanja, koji na Balkanu i nije baš toliko zastupljen.

Nekada je imao i velike probleme sa kilogramima, ali izgleda da je i sa time izašao na kraj pa danas izgleda skoro neprepoznatljivo. Znalo se da je zbog viška kilograma Boki 13 imao neke zdravstvene probleme, pa je to i najveći razlog zašto se odlučio na tako radikalno mršavljenje.

Boki sam kaže da svako može smršati ako ima dovoljno volje i karaktera, trud je bitan, ali i fizička aktivnost, kao i zdrava prehrana. Pored toga Boki je uradio i jednu operaciju na jednoj klinici u Londonu, koja mu je također pomogla oko mršavljenja.

Danas on izgleda totalno drugačije i teško da biste ga prepoznali kada bi ga vidjeli na ulici.

Ovih se dana dosta i priča da bi Boki mogao biti i novi učesnik Zadruge, mada je to malo vjerojatno jer su mnogi sadašnji učesnici svoje učešće uslovljavali time da ne budu u Bokijevoj blizini. Razlog tome je sigurno to što Boki nema dlake na jeziku i veoma lako zna da isprovocira pojedince i tako napravi konfliktne situacije koje gledaoci rijalitija obožavaju.