Viletina ograđena sa crnom kapijom, tu su i kamere: Ovo je kuća Goce Božinovske u Surčinu – EVO ŠTA SE NALAZI NASRED DVORIŠTA, MALO KO DA ZNA ZA OVO…(FOTO)

0

Svi se sećaju kada je u javnosti odeknula vest da su Bojana Rodić i Mirko Šijan postali roditeji, to sada i ptičice na granam znaju da je na svet došap mali dečak kome su dali ime Zoran. Kako bi sve spremno za dolazak novine, to jeste bebe, oni su jako puno vremena provelo u renoviranju porodičnog doma kojeg imaju kao što smo u samom naslovu naveli u Surčinu. Oni sada kako znamo žive u tom renoviranom delu.

Kako smo saznali oni su od Goce uredili sprat kuće koju imaju za sebe i sina, sredili su sve prostorije po svom ukusu i jednu sobu koja je posvećan malom Zzoranu, a ispod možete da vidite slike koje su objavili kada se renoviranje dešavalo. Također, ona kaže da se iz spavaće sobe i dečije proteže balkon koji ima direktan pogled sa bazena. Na sred dvorišta se nalazi veliki bazen, a kako bi potvrdila sve navode o kojima se piše u medijima., bojana je objavila na svojim društvenim mrežama nekoliko slika koje pokazuju da uživaju u luksuzu. Malo ko zna da u svom dvorištu imaju i veliki bazen, koji nisu prikazivali jako dugo.