VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ SMUVAO ”ZVEZDU GRANDA”- Ona je nova snajka Lepe Brene- TEK KADA SAZNATE KO JOJ JE NAJBOLJA DRUGARICA (VIDEO/FOTO)

0

Kako pišu neki mediji u Srbiji, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, Viktor je već neko vrijeme u vezi sa bivšom Zvezdom Granda Lenom Čolak, koja je i jedna od najboljih prijateljica Anastasije Ražnatović.

 

Poznato je da je Viktor ljetos raskinuo svoju dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljković, te je nakn toga želio da neko vrijeme bude sam, ali nakon nekoliko mjeseci momačkog života desila mu se nova ljubav,a  njegov bliski prijatelj je otkrio kako s eto desilo: ” Viktor i Lena su se više puta sretali na zajedničkim privatnim proslavama, na kojima je ona bila angažovana da pjeva. Odmah mu se dopala, ali je odlučio da joj priđe tek nedavno i prizna joj da želi vezu s njom. Lena mu je rekla da takođe ima simpatije prema njemu i tako je sve počelo…”

Čini se i da je Viktorova bivša, Sandra, krenula dalje, a kako mediji u Srbiji pišu ona je Viktora preboljela u zagrljaju fotografa Nemanje Novakovića:  ”Sandra i Nemanja su ludo zaljubljeni i trenutno su na prvom zajedničkom odmoru u Meksiku. Svoju vezu objelodanili su na društvenim mrežama, gdje svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije” – priča izvor.