VIDOJEVA LJUBAVNICA BILA I SA ČANKOM! Pikantni detalji drmaju Srbiju: DVOSTRUKI ŽIVOT FATALNE MASERKE – SNIMLJENA I U LEZBO AKCIJI!

0

Prije nekoliko dana u Beogradu je iznenada preminuo poznati povjesničar umjetnosti Vidoje Riastović, čija je supruga bila poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek.

 

Vidoje je imao samo 44 godine, a okolnosti njegove smrti izazvale su pometnju u medijima i javnosti. Naime, otkriveno je da se sve dogodilo u jednom  stanu, gdje se nalazio za stolom za masažu, a žena koja je s njim bila u društvu pozvala je hitnu pomoć nešto poslije ponoći. Naravno, novinari su odmah krenuli u otkrivanje njezina identiteta, da bi saznali da je riječ o 41-godišnjoj Danijeli Bojić, koja je zapravo Vidojeva ljubavnica. U izjavi policiji priznala je da su njih dvoje imali intimni odnos nakon čega su zaspali, a u jednom trenutku se okrenula prema Vidoju i zatekla ga kako ne diše.

Riječ je o ženi koja je svojedobno imala vezu s poznatim političarem Nenadom Čankom, a sve se dogodilo prije deset godina. Izvor upoznat sa tadašnjom situacijom rekao je da se Čanak potukao ne zbog svoje nećakinje, već zbog svoje tadašnje ljubavnice Daniele. Fotografije Danieline i Čankove bliske prijateljice Lare osvanule su u medijima nedugo nakon izbijanja skandala.