VIDEO-Ovo je savršeni trik majstora keramičara: Vaše stare pločice u kupatilu će izgledati kao da ste ih upravo kupili u salonu

0
86

Tehnologija u svijetu  je toliko uznapredovala da je sve manje stvari koje čovjek mora, može ili treba sam obavljati. S vremenom, kako se sve razvija, čovjek bi mogao postati tehnološki potpuno zamjenjiv i skoro pa nepotreban u izravnom radu, dok će se za ideje i istraživanja ljudski mozak itekako koristiti.

Pa već tako u svijetu postoje ti neki postupci kao gradnja kuće u tri dana, koja se totalno izgradi mašinama i uz pomoć robotike uz malu ljudsku pomoć, za razliku kada to rade samo ljudi, taj se posao zna otegnuti i na nekoliko godina.

I mada sve ide na to da će robot zamijeniti čovjeka u radu, ipak se zaboravlja najvažnija činjenica da je čovjek izmislio tog robota i daje čovjek taj koji je robota programirao da bude majstor u određenim poslovima.

Pravi majstor svoga posla, koji god da je to posao, će uvijek biti nezamjenjiv, a zanatski poslovi i majstori će uvijek biti traženi.

Danas za vas imamo savršeni trik ili majstorluk koji će vam svakako pomoći da svoje stare keramičke pločice, u kuhinji ili kupatilu, napravite tako da izgledaju kao da su nove i kao da su tek postavljene

Sve što je potrebno je da pogledate ovaj video zapis i vjerujemo da ćete koliko već sutra da sami uradite ovu majstoriju na svojim starim pločicama u kupatilu, wc- u ili kuhinji.

Pravi majstorluk će uvijek biti tražena roba, samo je velika šteta što je svake godine sve manji broj onih koji se žele baviti dobrim i starim zanatima, a sve je više onih koji bi najviše voljeli da ih u svemu zamijeni baš robot.