(VIDEO) Isplivao eksplicitni snimak! Zadrugar u svingerskoj akciji: Učestvovala i jedna javna ličnost! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

(VIDEO) Isplivao eksplicitni snimak! Zadrugar u svingerskoj akciji: Učestvovala i jedna javna ličnost!

Večeras je u Zadruzi bilo burno. Tokom emisije “Pretres sa Milanom Miloševićem”, Marko Janjušević Janjuš se iznervirao i razbio sve u Bijeloj kući. Zatim se pokrenula tema odnosa Nikole Orozovića, Branislava Radonjića Brendona i Ivane Krunić. Haos je nastao za Crnim stolom kada je Mirko Gavrić ustao i otkrio da je Orozović posjedovao isječke s kostimiranih svingerskh zabava. “Situacija na kauču bila je takva da je Ivana došla da tješi Orozovića, mislio sam da će ga utješiti, imala je neke dramske scene, kleknula je, a onda mi je Matora rekla da se muvaju, pa sam ih prekrio pokrivačem.

Otišao sam u sobu i rekao da Nikolu više ne smiju zadirkivati ​​da je gej, i da je našao djevojku. Ivana je nakon toga plakala i rekla da se ne muvaju. Osobno mislim da moj proizvod ima neku vrstu simpatije prema Ivani, jer, kako mi je objasnio, ona je njegov tip djevojke. U Ivaninim očima se vidi kako to nije to, ona to radi u inat Banetu koji je pao u krevet. Danima je bio depresivan u krevetu. Kad je Bane zabranio Ivani da se dva dana druži s Nikolom, Nikola je bio tužan” objasnio je Brandon, a onda je Mirko Gavrić želio dokazati da Oroz ima naklonosti za isti spol.

“Vani je isječak u kojem Nikola kostimiran i ima odnos. Nikada neću iznijeti detalje, jer je učestvovala i jedna poznata osoba. Kada bih to rekao, toj bi osobi pokvario čitav život. Nije mi jasno zašto on laže sada, kad sam počeo da pričam, samo je nastavio moju priču” tvrdio je Mirko.

Oglasi – Advertisement
Popularno