VIDEO/FOTO- 10.000 ljudi u pulskoj Areni uživalo u tri sata magije Zdravka Čolića: Poslije šest godina dočekali su ga kao kralja

0
16

Najveća muzička zvijezda ovih prostora, svih vremena, se nakon šest godina vratio na staro mjesto zločina, da bi ponovio svoju magiju i opet u prepunoj pulskoj Areni napravio koncert za vječno pamćenje. Očito je bila da ga se tamošnja publika uželjela, a prepuna pulska Arena je svakako pravi dokaz za to.

Čolićevi koncerti su već dugi niz godina prepoznatljivi po njegovom maestralnom glasu, njegovoj energiji koja je neiscrpna, kao i po emocijama koje neprekidno razmjenjuje sa svojom vijernom publikom.

Koncertom je vladala odlična atmosfera i vrhunska organizacija, a erupcija oduševljenja nastala je kada se Čolić pojavio na pozornici dočekan ovacijama.

– Dobro veče, dragi prijatelji u predivnom i prekrasnom zdanju Pule, dobrodošli svi iz regiona! Družićemo se večeras, ponovo nakon šest godina! – pozdravio je Čolić prepunu pulsku Arenu u kojoj se okupila publika iz čitavog regiona.

Već kod prve pjesme ”Produži dalje” bilo je jasno da će ovaj koncert biti nešto nesvakidašnje, a horsko pjevanje publike sa popularnim pjevačem se na stavilo i sa ostalim pjesmama poput “Mjerkam te, mjerkam”, “Kad pogledaš me preko ramena”, “Čija je ono zvijezda”, “Mala”, “Jedna zima sa Kristinom”, “Tebe čuvam za kraj” i sve tako do samoga kraja koncerta, koji je sa bisevima trajao više od tri sata.

View this post on Instagram

#jediniodsvih #zdravkocolic 💙💙

A post shared by okica (@okic_a) on

Na pozornici se Zdravku u pesmi “Loše vino” pridružio dugogodišnji prijatelj i saradnik Nikša Bratoš, a baletska grupa Milana Gromilića zanimljivim koreografijama dodatno je podstakla publiku na igru.

Bio je to još jedan od koncerata sa kojim je Čola potvrdio svoj status jedine istinske zvijezde Balkana, a njegova turneja, barem što se Hrvatske tiče će se nastaviti tek u oktobru kada je planiran koncert u zagrebačkoj Areni.