Vesna Zmijanac otkrila neke jezive detalje iz svoga života od kojih se grči utroba: Izgubila sam dva sina iza bine, u sedmome mjesecu trudnoće (FOTO)

0
1075

Popularna pjevačica Vesna Zmijanac je svojevremeno  sa javnošću podijelila neke od najbolnijih trenutaka u svome životu, pa je tako najviše govorila o situacijama kada je dva puta izgubila bebu. Pa je tako u svojoj autobiografiji Vesna ispričala da joj je bilo suđeno da u vrijeme svoje najveće slave i popularnosti u jednome trenutku  je svu tu veliku radost zaboravila i nije marila za nju jer je preživljavala veliku bol, koju može da doživi samo roditelj koji je izgubio svoje dijete.

Pa je tako ispričala da su ona i njen tadašnji partner Vlada Jovanović, svoje prvo dijete izgubili 1986. godine, i da je tada bila u sedmom mjesecu trudnoće, a spontani pobačaj se desio na pauzi koncerta kojeg je imala u Mladenovcu. Kako kaže Vesna, prijevremeni porođaj je počeo u Mladenovcu i trajao je svo vrijeme vožnje do Beograda, ali na kraju njenome sinu nije bilo spasa, pa se Vesna od toga vremena dosta često zapitala, kako priznaje, koliko je ona sama doprinijela da joj se jedna takva užasna stvar desi, i koliko je ona sve to i zaslužila. Krivila je sebe za sve, i smišljala je sve najgore patnje koje treba da preživi  da bi kazna za nju bila dovoljna.

Međutim, na veliku žalost, Vesni se ista stvar opet desila i to samo nepunu godinu kasnije od prvoga pobačaja. Sve se desilo 1987. godine i kako Vesna kaže pod poprilično istim okolnostima, opet u sedmom mjesecu trudnoće i opet je dječak bio u pitanju. Bio je to za nju udarac od kojeg se više nikada nije oporavila, pa je dane i dane provodila u razmišljanju čime je ona sve to zaslužila, pa je sastavljala spisak svih loših stvari koje je napravila, sve ljude koje je povrijedila ili im je na neki način naudila, pa je , kako kaže, u tom silnom očaju i tuzi umislila sebi da je sve to ona zaista zaslužila, i da nije nikakvo čudo da je izgubila dva sina

Ipak, 1989. godine Vesni se desila i najveća sreća u njenome životu kada je rodila svoju kćerku Nikoliju, a bila je to i godina kada je objavila svoj najveći hit ”Kada zamirišu jorgovani”