VESNA RIVAS PROČITALA IZ KARATA JEZIVU BUDUĆNOST SRBIJE: Slijedi nam 2 GODINE PAKLA, OVO če nas uništiti!

0

Svi stvarno želimo znati svoju budućnost i znati što nas čeka. Tako je i Vesna Rivas, osim što je bivša pjevačica i natjecateljica reality showa, poznata je i po tome što je s velikim uspjehom predviđala budućnost te je medijima otkrila što nas očekuje ovog ljeta i kako bismo se trebali ponašati.

Istakla je da bi tijekom ljeta muškarci trebali biti oprezniji jer ulazimo u godinu četvorke, a to je godina karmičke pravde, a prema njezinim riječima, još ništa nije gotovo i mogli bismo očekivati ​​velike nerede do kraja septembra. Uz to, istaknula je kako ovo nije pravo vrijeme za ulaganje novca, ali rekla je da će to biti moguće nakon devetog mjeseca. U septemembru će se dogoditi velike promjene i mnoge tajne više neće biti skrivene. Uz to, istaknula je da je ovo pravo vrijeme kada bismo se trebali okrenuti sebi jer je sva ta izolacija i virus korone pravo mjesto i vrijeme za to.

Prema njenim riječima, bit će teško, ali bit će teže za dvije godine jer se svijet mijenja. Mnogi će propasti, a oni koji su živjeli na štetu države propadat će. Također je istakla kako je od velike važnosti da se pridržavamo svih donesenih vanrednih mjera protiv korištenja slobodnih ljudi kako ne bi došlo do daljnjih i bržih širenja korona virusa. Stoga demonstranto prisežu za novom i modernijom taktikom a to je svakako sjedenje na cesti bez upotrebe bilo kakve sile. Na taj način se ograđuju od huligana koji su samo željnji rušenja i paljenja što nikako nije u inteesu normalnih građana.