Vesna Pešić iznijela pravu istinu i razotkrila drugarazrednog tenisera: Đoković je NEŠKOLOVANI PRIMITIVAC! Sluša gluposti svoje žene. Kada dobije koronu, slatko ću se nasmijati…

0

Jako se uno prašine diglo oko tenisera Novaka Đokovića u zadnje vrijeme. On se  kako znamo oglasio nedavno povodom cijelokupne situacije vezane za virus covid19 te jasno dao do znanja da odbija primiti bilo kakvu vakcinu koju će propisati WHO. Na ovu izjavu se oglasio i sami teniskkki vrh koji je u svojem obavještenju naglasio da će u tom do daljenjeg on biti suspendiran sa svih ATP terena dok vakcin ne primi, jr bez vakcine ne smije ići na teren.

Poznata sociloginja Vesna Pešić je oštro kirtizirala Novaka. Rekla je naime da je on krajnje neškolovan primitivac koji mora da sluša sv egluposti koje mu žena goovri. Rekla je kako ga njegovo papučarstvo može koštati karijere jer je bio prisiljen jesti ono što mu ona kuha te je smršao čak 20 kg. Vesna Pešić inače je poznati kritičar koji nema dlake na jeziku te je poznato da ne bira koga će da iskritizira.