Verica PLAČE OD SREĆE: Marija na Uskrs objavila da su Šerifovići dobili NOVOG ČLANA PORODICE i pokazala fotografiju! (FOTO)

0

Najpopularnija pjevačica pop muzike u regiji je Marija Šerifović, koja je još prije 12 godina pobjedila sa pjesmom Molitva na Eurosongu. Ona i danas može da napuni dvorane sa svojim pjesmama jer su joj pjesme sve sami hitovi. Poslednjih par godina je žiri na takmičenju Zvezde Granda.

Iako se ona još nikada nije izjasnila mnogi smatraju da pripada LGBT populaciji, ali s obzirom da je uvijek okružena ljudima nije poznato da li je u vezi ili ne. nedavno su je povezivali sa učesnicom i pobjednicom Zvezda Granda, Džejlom Ramović jer joj je Marija bila mentor.

NJih dvije su jako dosta vremena provodile zajedno, ali one ističu da su samo dobre prijateljice. Ovaj put pjevačica je svoje fanove oduševila jer je na društvenim mrežama objavila fotografiju za Uskrs, a riječ je o njenom novom ljubimcu zecu kojeg je nazvala Zek. Ona je poznata kao veliki ljubitelj životinja a napisala je u objavi pored slike zeca kako je njihov dom bogatiji za još jednog člana.