VEOMA NEPRIJATNO- Ovu našu voditeljicu svi znaju po tome da je pala u nesvijest pred kamerama, u emisiji uživo- DANAS IZGLEDA TOTALNO DRUGAČIJE, A NJEN VIDEO SA PADOM JE I DALJE VELIKI HIT (VIDEO)

0

Poznato je da je rad na televiziji veoma stresan i pun pritisaka, te da nije svako rođen za tako nešto, pa je na neki način iz tih razloga u Srbiji ostala upamćena i TV voditeljica Sanja Nikolić koja je prije nekih desetak godina pala u nesvijest u programu uživo, a taj njen pad, kako ona kaže, kada ga pogleda i njoj je smiješan, i to su stvari na televiziji koje nisu poželjne , ali koje se dešavaju:

“Eto meni se desilo da se onesvijestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak”, – Ona je nakon toga postala skupštinski zastupnik, a nakon toga je bila dijelom nekih ministarstava,a  sada je na poziciji u sekretarijatu za migracije, a ona ovaj posao smatra privremenim:

“Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava”, a danas Sanja skoro i da ne liči na onu sa televizije.

Video sa njenim padom pred kamerama, pogledajte OVDJE