Veljko sa kamerom ulazi u salu dok se Seka porađa i snima dolazak maloga Isaka: Oglasila se i Seka Aleksić, mala beba samo što nije došla (FOTO)

0
1643

Popularna pjevačica i folk zvijezda Seka Aleksić, kao i njen suprug Veljko Piljić bi se trebali, veoma uskoro, i po drugi puta ostvariti u ulozi roditelja, pa su zbog toga organizirali tradicionalnu proslavu darivanja, ali ujedno i pripremaju sitnice koje će sačekati njihovog mališana kada prvi puta bude došao u svoju kuću, a kako Seka kaže, najuzbuđeniji oko svega je njihov sin Jakov koji stalno ljubi mamin stomak, te se mnogo raduje skorom dolasku maloga brata, pa je Seka novinarima otkrila i ove stvari:

” Sa Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gdje je i on nekada bio. Smatram da, ako s djetetom razgovarate kao s odraslom osobom, nećete imati problema. Pažljiv je, emotivan, i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da nam se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se”

Seka je novinarima otkrila kako za vrijeme porođaja ona u operacionoj sali neće biti sama sa medicinskim osobljem. Seka je otkrila da će se i ovoga puta poroditi uz pomoću carskog reza, kao što je to učinila i prvoga puta, ali ovoga puta će kraj nje svo vrijeme da bude i njen suprug Veljko. Dogovoreno je da uzbuđeni i srećni tata ponese kameru kako bi sve to snimio i ovjekovječio dolazak svoga drugog djeteta na svijet. Inače, kako Seka akže, ostalo je još samo nekoliko sedmica do porođaja, a Seka se fali da se uopšte ne osjeća kao trudnica te da je prepuna energije i da po kući radi sve sasvim normalno, ali da najviše voli da kuha i da sprema za svoje ukućane zdrave obroke.