VELIKI ŠOK- Pokojnom Šabanu Šauliću je Aleksandra Prijović bila miljenica- Imao je mnogo planova sa njom, A ONA GA JE ODBILA- OTIŠAO JE U SMRT LJUT NA NJU ZBOG OVOGA (FOTO)

0

Poznato je da je pokojni kralj narodne muzike, Šaban Šaulić veoma često znao da pomaže mlade i talentovane pjevače i pjevačice. Mnogima je bilo poznato i da je Šabanova miljenica od mlađih pjevačica bila Aleksandra Prijović, te da je na sve načine podržavao njenu karijeru, a onda se odjednom bio naljutio na nju.

Kako su u to vrijeme pisali mediji Prijovićka je bila odbila da pjeva jednu Šabanovu pjesmu, a to je Šabana žestoko uvrijedilo da je osuo veliku paljbu po svojoj mlađoj koleginici, a svojevremeno je Šaban u medijima rekao i ove stvari:

”Uradio sam predivnu pjesmu za koju još niko ne zna i prvo sam mislio da tu pjesmu dam maloj Prijovićki. Pjesma je vrlo zanimljiva i ona kaže: “Nisam ja opatica, kaluđerica, manastir mi nije dom, do bola i ludila, ja bih tebe ljubila al’ raskini prvo s njom.” Međutim, Prijovićka se tu nešto pop*šmanila, ne znam zašto. Kao to neće biti adekvatna pjesma za nju, što joj je ogromna greška. Mislim da je puno pogriješila što nije prihvatila moju pjesmu i da će se puno pokajati, ali Bože moj, šta je tu je. Onda sam tu pjesmu dao Biljani Marković, ona ju je super otpjevala i mislim da će sjajno proći”