VELIKI LJUBIMAC ŽENA U ZATVORU ZBOG VELIKOG SKANDALA ?!- Bali Beg iza rešetaka 4 godine ?!- EVO ŠTA SE DEŠAVA (FOTO)

0

U posljednje vrijeme smo najviše pisali o nekim lošim vijestima koje su povezane sa našim regionom, ali i sa drugih strana svijeta. Ipak, u ovome tekstu je tema jedan svjetski poznati glumac, posebno kada su naši krajevi u pitanju, koji je poznat i kao veliki miljenik žena. Radi se o popularnom glumcu Buraku Ožvitu, koji je na Balkanu poznat po svojoj ulozi Bali Bega, a vijest koja se pojavila o njemu neće se svidjeti njegovim mnogobrojnim fanovima

Naime, kako prenose mediji u Turskoj, jedan od popularnijih turskih glumaca bi mogao da tavrši u zatvoru. Radi se o tome da je on bio dijelom jednoga incidenta krajem prošle godine na setu snimanja serije “Kurulus Osman”, da bi ga nakon toga scenograf serije i još tri člana ekipe tužili sa povredu časti.

U tužbi koja je dostavljena sudu je napisano da je poznati glumac tokom snimanja bio izašao iz svoga šatora te da je ovo četvero ljudi bez ikakvog razloga počeo da vrijeđa, da galami na njih i da ih naziva svakakvim pogrdnim imenima, a to je potvrdilo i nekoliko svjedoka koje se zateklo na tom mjestu, u tom trenutku. Ipak, posljednju riječ će imati Sud, mada postoji šansa da zbog ovoga djela poznati glumac dobije i zatvorsku kaznu koja može da ide do 4 godine.