VELIKE PARE NA STOLU I NAJSKUPLJI ŠAMPANJAC: Ovako se ćerka Željka Mitrovića provodi sa svojim dečkom MILIJARDEROM dok njeni sugrađani nemaju za hleba…

0

Nekoliko dana mediji su pisali o njoj, a kako možete da vidite po samom naslovu danas je opet fokus na ćerku Željka Mitrovića, jednog bitnog čoveka za celu Srbiju. Svi smo upoznati sa time da se njegova ćerka verula sa jednim milijarderom, a on je inače iz Ukrajine ali oni sada žive u Londonu.

Jako je aktivna na društvenim mrežama, kao i on a njegovo je ime Ilija, i kroz nju je dobio dobru promociju na Balkanu, jer tamo ljudi nisu baš znali ko je on, a i sada kada znaju nemaju baš reči hvale kako za njega a tako i za nju. Svaki dan Ilija i ona na društvenim mrežmaa objavljuju snimke koji su može se reći bahati, na kojima se vidi kako oni uživaju u svom životu, a sada je u pitanju jedna večera u Londonu gde su im konobari doneli jako skup šampanjac. Neki kažu da je najskuplji, a sto je bio pun para, to sve možete i sami da pogledate u delovima video snimaka koji su ostali zadržani u obliku slika u nastavku ovog članka.