Velika tuga u porodici popularne pjevačice: Evo šta se dogodilo njenom mužu

0
129

Nisu rijetke situacije da se članovi porodica ljudi sa estrade nađu u vrlo komplikovanim situacijama, koje imaju veze sa zakonom, a sa kojima dovode u još nezgodnije situacije svoje članove porodice, koji onda postaju meta medija, paparazza i raznih teorija zavjere i slično.

Pa je ovih dana suprug mega popularne pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, koji je poznati biznismen u Austriji, završio u policijskoj stanici jer je uhvaćen i optužen za divljanje u vožnji na autoputu, i to na dionici kod Malog Požarevca, gdje je ograničenje vožnje 120 km/h, a Toni je jurio čitavih 213 km/h.

To se desilo prije nekog vremea, ali tek su sada ove informacije isplivale u javnost. Toni je jurio svojim automobilom za Beograd kada ga je zaustavila saobraćajna policija i zbog prebrze vožnje mu na licu mjesta napisala krivičnu prijavu. Pošto je Toni strani državljanin morao se odmah javiti u Palaču pravde, u Beogradu, sudiji za prekršaje.

Kazna za ovakvo kazneno djelo predviđa zatvor u trajanju od najmanje 15 dana, ili da se plati novčana kazna u iznosu od 100.000- 120.000 dinara. Bijelić je prihvatio da se pojavi pred sudijom i priznao je svoj prekršaj.

Na preporuku advokata, koji su bili svjesni da se njihov klijent ne može izvući, Bijelić je prihavtio svoju kaznu i nije se bunio previše. Razlog više za prihvatanje kazne je i taj što je muž Dragane Mirković strani državljanin, pa nije stoga želio da snosi i neke veće posljedice. On sam je veliki biznismen, supruga mu je popularna pjevačica, pa stoga novčana kazna od nekoliko hiljada eura za njih ne predstavlja nikakav problem.