VELIKA TUGA-Ovo su detalji JEZIVE PORODIČNE TRAGEDIJE od koje DŽEJ nikad nije mogao da se oporavi!- NISAM MOGAO DA JE PREPOZNAM, SVE JE NARUČIO SESTRIĆ

0

Džej Ramadanovski je kako je iznenada preminuo krajem prošle godine kada ga je izdalo srce koje je punih 17 godina bilo prepuno tuge zbog gubitka od kojeg se pjevač nije nikada oporavio.

Naime, njegova rođena sestra Šeherzada je na mučki način ubijena u Crnoj Gori, 2003. godine i pjevač se nakon toga nikada nije uspio oporaviti, a ono što je najgore da je to ubistvo naručio i prisustvovao je njemu sin njihove najstarije sestre, a Džejev rođak je za medije otkrio i ove stvari:

“Ne zna se šta je bilo strašnije, bol zbog gubitka sestre, način na koji je umrla ili saznanje da je njihov najrođeniji to učinio. Od tog šoka Džej se nikada nije oporavio. Godinama ga je slika Šeherezadinog leša proganjala. Mučio je sebe pitanjima kako je njegov sestrić mogao to da uradi, da gleda, da šuti… Džej koji se kao domsko dijete na ulici svega nagledao, on koji je pjesmom svima ulazio u dušu I činio je većom, boljom, nježijom, dušu svog najrođenijeg nije mogao da dotakne i shvati. Džej je identifikovao masakrirano I već raspadnuto tijelo sestre, poznao je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razboljelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo”

Ostatak teksta pročitajte OVDJE