VELIKA TRAGEDIJA, SRUŠIO SE AVION: Nema preživjelih, a EVO KO JE POGINUO! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

VELIKA TRAGEDIJA, SRUŠIO SE AVION: Nema preživjelih, a EVO KO JE POGINUO!

U posljednje vrijeme se širom svijeta dešavaju samo loše stvari, pa je prvo krenulo od požara u Australiji, da bi se kasnije nastavilo sa pandemijom korona virusa, a u posljednje vrijeme smo svjedoci velikim protestima u SAD – u. Tako u nastavku današnjeg članka vam donosimo još jednu lošu vijest. Naime, pet članova jedne porodice je poginulo danas  padu jednog manjeg putničkog aviona u saveznoj američkoj državi Georgia. Ovaj manji avio je krenuo sa Floride prema Indiani, a do pada je došlo u Georgiji.

Razlog putovanja je bio odlazak na sahranu u Indianu, a prilikom nesreće su poginuli otac, majka i troje djece. Avionom je upravljao Larry Pruitt, a prema zvaničnim podacima, odu nesreću niko nije preživio. Prema posljednjim informacijama, tačan razlog pada aviona nije poznat, ali su istakli kako je istraga još uvijek u toku i da će sve učiniti kako bi saznali pravi razlog zbog čega je došlo do pada aviona i ove velike tragedije. Ovakve nesreće nisu baš toliko česte, tako da je ova vijest jako uzdrmala američku javnost, naročito usljed pandemije korona virusa, i samih protesta koji se organizuju povodom smrti afroamerikanca usljed policijske brutalnosti.

Naime, George Floyd je preminuo zbog gušenja jer mu je jedan od policajaca koji su ga provodili zbog sumnje da je namirnice u radnji plaćao lažnim novcem, koljenom stao na vrat dok je ležao na cesti. Građani Amerike, ali i cijelog svijeta su se ujedinili kako bi poslali poruku predstavnicima vlasti da strogo kazne policijsku brutalnost nad pripadnicima afroamerikanaca.

 

Oglasi – Advertisement