VELIKA DRAMA U PORODICI ĐOGANI: Vesna podnela prijavu za nasilje – SVE SE OTKRILO, po prvi put javno progovorila bez dlake na jeziku…

0

Ono što moramo da kažemo jeste kako su društvene mreže zaslužne na veliku žalost za razna loša dešavanaj, a danas je Vesna progovorila o drami kroz koju je prošla kako ona tako i njena porodica. Naime, svi znamo da je Vesna neko ko obožava da se snima na tik tok društvenoj mreži i na njoj je bila jedna od prvih od samog početka.

Tamo je ona svakodnevno aktivna, a ljude prema njenoj izjavi deli na dve skupine, oni koji su došli na tu društvenu mrežu kao i na da se zabave, da snimaju zanimljive video snimke i oni koji su došli negativni i upuuju svakodnevno jako loše i uvredljive komentare svima, pa i njoj samoj. Ona je dugo na sceni i navikla je na to, ne dotiču je, samo je jednm morala da prijavi nasilje policiji. Ona kaže da je nekakav nalo otvoren i a je neko staviomasku i sa jako čudnim glasom snimio preteću poruku za nju taj video je objavio na tik toku i označio je. Ona je samo pozvala policiju i blokirala ga na društvenoj mreži.