VELIKA DRAMA DRAGANE MIRKOVIĆ TOKOM POSJETE SRBIJI- Pjevačica nije mogla da suzdrži suze- SVI SU SE PITALI KO STOJI IZA OVOGA (FOTO)

0

Dragana Mirković je svakako jedna od najpoznatijih folk pjevačica na ovim našim prostorima. Osim što iza sebe ima bezbroj hitova i nastupa, Dragana je poznata i kao veoma uspješna poslovna žena, koja je među prvima u Srbiji pokrenula muzičku televiziju koja se tove ”DM”, a koja radi veoma uspješno. Zna se i da je ona već dugo u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, sa kojim ima sina i kćerku, te da svi žive u Beču u pravom dvorcu.

Dragana je ovih dana došla u Srbiju na snimanje novogodišnjih emisija, za svoju televiziju, a tu ju je dočekalo veliko iznenađenje koje joj je natjeralo suze na oči. Dok je ona u studiju snimala svoje scene za novogodišnji program, na televiziju je stigao ogroman buket crvenih ruža upravo za nju, pa su draganu, nakon što je dobila buket obuzele emocije, te su joj krenule i suze.

Novinare je interesovalo od koga je cvijeće, a Dragana je otkrila da je to od njenog muža, te da je dobila i poruku od njega kako je voli kao i prvoga dana kada su se upoznali.