VAŠINGTON POD OPSADOM! Mrtvačke vreće se gomilaju ispred Bijele kuće, Tramp zarobljen u Ovalnoj sobi! – Kreacije Portal
Uncategorized

VAŠINGTON POD OPSADOM! Mrtvačke vreće se gomilaju ispred Bijele kuće, Tramp zarobljen u Ovalnoj sobi!

Njegove laži su samo smrtonosne.Demonstranti ispred Bijele kuće su položili obilježene mrtvačke vreće a na kojima je pisalo “Tramp-kovid-smrt”, na takav način iskazujući nezadovoljstvo na koji je Trampova administracija riješila pandemiju virusa kovid-19.

Na tom protestu u srijedu povodom Nacionalnog dana sjećanja, neki od demonstranata nosili su i brojne transparente na kojima je pisalo, pa samo neki od njih su: “Koliko grobova jedan predsjednik može da iskopa”, zatim “Trampov promašaj – naš gubitak”, “Laži su smrtnosne”, o ovome izveštava En-Bi-Si njuz.


Ovaj protest su organizovale aktivističke i političke grupe a među kojima su “Center for Popular Democracy”, “MoveOn”, “Indivisible” i “Care in Action”.

Naime kako smo već naveli, demonstranti su ispred Bijele kuće položili mrtvačke vreće, a one su bile obilježene, te na kojima je pisalo Trampov-kovid- smrt. Oni su se dosjetili da na takav način iskažu svoje nezadovoljstvo. Na protestu su imali i transparente a na kojima je pisalo: Trampov promašaj! samo je jedna od tih poruka.

 

Oglasi – Advertisement