“Varam muža sa djeverom, trudna sam i ne znam čije je dijete”- A još mi je samo i ovo trebalo (FOTO)

0

Neke životne priče pojedinaca nas zaista znaju baciti u razmišljanje kada uvidimo kakvih sve odnosa unutar nekih porodica postoji i na koji način neke porodice funkcioniraju, a neke od tih priča nas zaista znaju izbaciti iz cipela, jer neki od tih odnosa nikako nisu normalni, a mnogi bi mogli reći da su neki od njih i bolesni. Tako nešto je doživjela i ova mlada žena, koja je na kraju svoju muku morala da podijeli i na društvenim mrežama, a priču je započela na ovaj način:

” Trenutno sam u šestom mjesecu trudnoće i očekujem djevojčicu. Ne mogu sa sigurnošću reći ko je otac jer od decembra redovno spavam sa svojim djeverom. Znam da nisam svetica, kao što znam da sam za sebe otvorila vrata pakla koja nikako nisam smjela. Udala sam se iz ljubavi prije 4 godine, a onda smo se doselili u njegovu kuću. Suprug je stariji od mene godinu dana, a zabavljali smo se samo 6 mjeseci prije nego smo se odlučili vjenčati. Bila je to zaista velika ljubav, a i dalje je.”

Međutim, da ne bi bilo sve idealno kako je ona priželjkivala, desila se neka vrsta strasti, ili ljubavi, to ni ona ne zna opisati, koja se totalno otela kontroli i koja ju je dovela u poziciju koja nije niti malo bezazlena i zbog koje na kraju može da izgubi baš sve

” Njegov dvije godine stariji brat je pokušavao da me smuva još dok sam bila klinka i išla u srednju školu. Uvijek je važio za zgodnog momka, imao je velike motore i uvijek je bio nekako divlji. Ima prijeku i tešku narav. Kako živimo na istom imanju, dosta često smo se viđali. Svaki put kada bi se sreli gledao me je nekako prodornim pogledom. i onda se desilo to. Došao je kod nas, a već je popio malo. Suprug je otišao u Kragujevac sa svekrom zbog nekog posla. Djever je to jako dobro znao. Žena umije da odbije svaku ponudu na elegantan način, ali sam tu večer popila 2 piva, i već me je nekako uhvatilo. Malo po malo, uspio je da me pritisne na trosjedu. Znam da sam mogla biti odlučnija, ali sam se tada opustila i imali smo najbolji odnos ikad.”

I nakon toga je krenulo za nju u smjeru u kojem sve to nikako nije smjelo da ode, otelo se kontroli, ali je ona ipak u svemu tome itekako uživala:

”Viđali smo se dva do tri puta sedmično. Smatrala sam kako će to sve s vremenom proći ali je samo postajalo sve jače i jače. Prije nekoliko sedmica umalo nas njegova majka nije zatekla gole. Mislim da je nešto posumnjala tada. Sin je bio kod nje i ona je samo odjednom ušla u djeverovu kuću da pokupi nešto. Od tog trenutka me gleda nekako ispod oka, kao da zna sve.”

Ostatak ispovijesti pročitajte OVDJE