Vanredna vijest u programu: Ušli su u rijaliti prije ove krize u svijetu, nisu imali pojma šta se dešava, pa ih je produkcija obavijestila o svemu- Svi su iznenađeni sa njihovom reakcijom (VIDEO)

0
988

Poznato je da su rijaliti programi veoma popularni na cijeloj planeti, a u našoj regiji su programi kao što su Zadruga ili Parovi među najgledanijima i najpopularnijima. Ništa drugačije nije ni u drugim dijelovima svijeta, pa je tako u Kanadi trenutno u toku osma sezona rijalitija ”Veliki brat”. Takmičenje je krenulo prije ove epidemije korona virusa, tako da takmičari nemaju pojma šta se dešava u spoljnom svijetu, pa je produkcija odlučila da napravi vanrednu emisiju da ih obavijesti šta se dešava i da je u svijetu proglašena pandemija, a obratili su im se na ovaj način:

“Imamo neke informacije iz spoljnog sveta. Prije nego što ste započeli takmičenje, pojavio se virus, Korona virus ili Covid 19. Od kako ste ovde, virus se proširio na cijeli svijet. 11. marta Svjetska zdravstvena organizacija je proglasila pandemiju. Kontaktirali smo vaše bližnje, da proverimo kako su, i do sada svi su dobro.” 

Kada su ovo čuli, mnogi od takmičara su, sasvim razumljivo, briznuli u plač, a svi su se složili da ako se u nekom slučaju nešto desi nekome od njihovih bližnji ili ako se neko razboli, da je to za njih važnije od takmičenja. Oni koji su roditelji su dobili obavještenja da su njihova djeca dobro, te da su neki njihovi članovi porodice otkazali putovanja zbog pandemije, a jedan od takmičara je odmah rekao, da ako se kojim slučajem njegova djeca razbole da će odmah napustiti rijaliti, a u tome su ga podržali i drugi takmičari.

Potpuno nezahvalna situacija za sve, i vjerujemo da nikome od njih nije bilo lako kada su saznali da svijet kojeg su ostavili, više nije siti kao prije nego li su ušli u rijaliti.