VANBRAČNI SIN MU UNIŠTIO BRAK- Hari Mata Hari nije ni znao za njega- OTKRIVENO SVE (FOTO)

0

Malo je oni koji znaju da nisu samo pjevači Miroslav ilić ili Dragan Kojić Keba ti koji imaju vanbračnu djecu, već to isto ima i poznati pop pjevač iz Bosne i Hercegovine, Hajrudin Varešanović, koji je poznatiji kao Hari Mata Hari. On je poznat i po tome da je u par navrata predstavljao BiH na izboru sa Pjesmu Eurovizije. On je sa pjesmom Lejla napravio i najbolji plasman BiH u istoriji, završio je na 4. mjestu. Ipak, kada je njegov ljubavni život u pitanju, prva ljubav mu se desila kada je imao 19 godina, a na kraju je ta djevojka, koja e zove Aida, postala i njegova supruga. Vjenčali su se 1983. godine, a nakon dvije godine braka su dobili i kćerku, kojoj su dali ime Nađa.

I sam Hari je u više navrata priznao da se u tim godinama osjećao prilično nezrelo da bi bio otac. Poslije 10 godina ovaj par je dobio i sina Damira, ali zanimljiva stvar se bila desila dvije godine prije rođenja Damira, a o tome su pisali i mediji, a to je da je Hari u to vrijeme dobio i vanbračno dijete, sina koji se zove Mak. Hari je tek kasnije bio saznao za to, ate informacije su, naravno, poljuljale njegov brak sa Aidom.

Hari je u medijima pričao kako je tek 1994. upoznao svoju pravu ljubav i shvatio šta ljubav zaista znači, a sve mu se to desilo kada je upoznao Jasminku. Kasnije su se i njih dvoje vjenčali, a Hari je u jednom svome intervjuu otkrio kakav je danas njegov odnos sa Aidom, te da su u dobrim odnosima, jer ipak imaju zajedničku djecu. Hari je 2010. godine stupio i u svoj drugi brak, sa Jasminkom.