UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ KOVID ODJELA LEDI KRV U ŽILAMA- Prazan krevet, čaršaf se pomjera, a ispod njega izviruje NEŠTO UZNEMIRAVAJUĆE (VIDEO)

0

Ovaj snimak je nastao u jednoj bolnici u Hondurasu, a svi koji su ga vidjeli ostali su šokirani sa pitanjem kako je ovako nešto moguće

Snimak je po pisanju tamošnjih medija navodno nastao na jednom kovid odjeljenju bolnice ”Eskela o San Felipe” u glavnom gradu te države Tegusigalpi. Cijeli snimak traje 33 sekunde, a na njemu se vidi jedan prazan bolnički krevet na kojemu je samo čaršaf, te se vidi kako se tkanina pomijera, kao da nešto hoda ispod čaršafa.

Neki od portala koji su objavili ovaj snimak su prenijeli i neke od komentara zgroženih građana: “U suštini svako ovdje vidi ono što želi. Neki su mišljenja da je za aktivnost čaršava kriv protok vazduha uslijed promaje, dok drugi žele da vjeruju da je u pitanju paranormalna pojava i ističu da se u jednom trenutku vidi jasan obris stopala (deveta sekunda snimka), mada se mnogima čini da se tu radi o nekoj životinji, najvjerojatnije mišu, možda čak i pacovu ili štakoru”.