Užasan snimak iz učionice: Profesorica se naljutila pa izmakla stolicu učeniku, a on je nakon toga nokautirao (VIDEO)

0
2880

Svakim danom, putem medija ili društvenih mreža dolazimo do saznanja o užasnim stvarima koje se dešavaju u školama širom naše regije, ali i svijeta, a koje su najbolji pokazatelj da svijet moralno, etički nikada nije lošije stajao, i da kako izgledaju i na koji način se vaspitavaju mlađe generacije, možemo da zaključimo da će budućnost biti veoma loša i tamna.

Svakoga dana možemo da pročitamo naslove i tekstove, te da vidimo video snimke na kojima su snimljene tuče i nasilje u školama, najčešće se tu radi o vršnjačkom nasilju, ali dosta često su i sami nastavnici žrtve nekih napasnika- učenika. Nema više kao nekada poštovanja prema nastavnicima i profesorima, i prosvjetni radnici su dosta često izloženi silnim maltretiranjima, te fizičkim batinanjima od strane pojedinih učenika, a dosta često sve to zna da se pojavi i na društvenim mrežama, jer uvijek se nekako nađe na takvim mjestima kamera, koja sve to zabilježi

Tako je i u ruskoj pokrajini Pskov snimljen jedan video nasilja u učionici. Naime, kako se saznalo, jedan je učenik, imenom Artem Skuratov, dugo vremena maltretirao svoju profesoricu matematike.

Ona je na jednome času zahtijevala od Skuratova da napusti učionicu te je stojala na vratima, a kako je učenik odbio da napravi tako nešto, ona mu je prišla, te mu izvukla stolicu, nakon čega je on stražnjicom pao na pod. Skuratov je tada potpuno izgubio razum, te je počeo da udara profesoricu, koju je na kraju i nokautirao, a kako su mediji prenijeli, profesorica je na kraju završila i u bolnici.